Puhelinnumero: +358 445 181205

Puhelinnumero: +358 445 181205

ALEKOODI: RIPSET15

Minimi tilaus ripset tuoteryhmän tuotteista 60€. Alennuskoodi ei koske premium sarjan tuotteita eikä sitä voi käyttää yhdessä muiden alennuskoodien kanssa.

Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä 

Nimi: TMI: Vu-Amirkhani

Y-tunnnus: 1648755-4

Osoite: Tupatie 1

Posti numero: 21260

Postitoimi paikka: Raisio

PUH.nro: 0445181205

Sähköposti: lulu.vu@hotmail.com


Kerättäviä henkilötietoja käytetään: asiakkaan tunnistautumiseen ja käyttöoikeuksien hallintaan. Rekisteröityneiden käyttöoikeuksien hallintaan.  

Rekisteröityneiden käyttäjien tilausten toimittamiseen ja asiakassuhteiden ylläpitoon sekä kehittämiseen. 

asiakkaan tietoja kerätään ja käsitellään asiakkaan suostumuksella, tai asiakkaan kanssa tehtävän sopimuksen täytäntöön panemiseksi. 


yrityksen nimi: 

Y-tunnus: 

Sähköposti:

Henkilötunnus: 

Käyttäjätunnus ja salasana: 


Henkilötiedot säilytetään niin kauan, kun niitä tarvitaan asiakkaan kanssa tehtävään sopimukseen täytäntöön panemiseksi tai asiakaspalvelun kehittämiseksi. 

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin Kerätään tietoja: henkilöltä itseltään. Viranomaisen pitämistä rekistereistä lain sallimissa rajoissa (esim. ytj.fi). Tietoja kerätään myös google analytics- analytiikka työkalun avulla.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan  ulkopuolella

NYT SAAT

-15%

Saat -15% alennuksen kaikista ripset tuoteryhmän tuotteista koodilla ”ripset15”, kun tilauksesi on vähintään 60€. Alennuskoodi ei koske premium sarjan tuotteita eikä sitä voi käyttää yhdessä muiden alennuskoodien kanssa.