Puhelinnumero: +358 445 181205

ALEKOODI: RIPSET15

Minimi tilaus ripset tuoteryhmän tuotteista 60€. Alennuskoodi ei koske premium sarjan tuotteita eikä sitä voi käyttää yhdessä muiden alennuskoodien kanssa.

+358 445 181205

Onko sinulla kysyttävää tuotteista, koulutuksistamme tai tilauksestasi?

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet kotiin jopa seuraavana arkipäivänä, jos tilaus on tehty ennen klo 15:00.

ILMAINEN TOIMITUS

Saat yli 100€ ostoksille ilmaisen toimituksen. Toimituskulut lasketaan kassalla.

Tilaus- & toimitusehdot

/
Tilaus- & toimitusehdot

Tilaus- & toimitusehdot

TOIMITUSEHDOT

Yleistä verkkokaupassa: tuotteet ovat suunnattu ammattikäyttöön, eli koulutuksen käyneelle ripsiteknikolle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Tuotteiden tai palveluiden esiintyminen sivustolla Luluhomebeauty.fi tiettynä aikoina ei tarkoita tai takaa, että kyseisiä tuotteita tai palveluita olisi aina saatavilla. Pidätämme oikeuden tuotteiden toimituksen muuttamisen tai perumisen ennen ennakkoilmoitusta. Luluhomebeauty.fi ei vastaa välisistä vahingoista jotka ovat pääasiallisen toimintamme tai vahingon sivuvaikutuksia, kuten ansionmenetyksiä. 

 

TILAUKSEN KÄSITTELY JA TOIMITUSAIKA

Saapunut tilaus käsitellään 1-2 arkipäivän sisällä. Pääsääntöisesti jo heti tilauspäivänä. Arkipäivisin enne klo. 15 tulleet tilaukset pyritään postittamaan samana päivänä. pakettitoimituksemme voit noutaa yleensä 1-3 arkipäivän sisällä tilauksesta, tai jopa seuraavana päivänä riippuen paketin käsittelystä. Huomioithan, että paketin noutamisesta ilmoitetaan tekstiviestitse tilaajan ilmoittamaan puhelinnumeroon. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitamme erikseen 


TILAUSVAHVISTUS 

Tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostilla. Tarkistathan, että tilauksen yhteydessä kirjoitat sähköpostiosoitteesi oikein. Tilausvahvistuksessa näkyy tilatut tuotteet ja maksuvahvistuksen. 

 

TOIMITUSTAPA JA TOIMITUSKULUT

Toimituskulut, alkaen 5,95 euroa. Sisältävät: postitus-ja pakkauskulut. Voit katsoa toimituskulut valittuasi ostoskorin maksu. ja toimitustavan. Toimitamme tilaukset pakettina ja kirjeenä, jotta voit seurata lähetystunnuksella. Käytämme postia ja matkahuoltoa toimittaja. 


KOULUTUSEHDOT:


Ennen Koulutuksen ostoa asiakkaan tulisi lukea koulutuksen ehdot.

Koulutuksilla ei ole palautusoikeutta.

On asiakkaan omalla vastuulla ottaa selvää koulutuksen sisällöstä, materiaaleista ja menetelmistä niin, että hyväksytty päätös on tehty oston yhteydessä

Tyytyväisyystakuuta ei anneta enää tehdyn ostoksen jälkeen eli koulutukseen kannattaa tutustua huolellisesti ennen ostopäätöstä.

kuvamateriaaleihin kannattaa myös perehtyä (tuotteista saa myös lisäkuvia erikseen pyydettynä)

Koulutuksissa on salassapito velvollisuus, koulutusmateriaalia ei tule luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Salassapito sopimus tulisi allekirjoittaa ja palauttaa kouluttajalle 1 kuukauden sisällä koulutuksesta.

Oston ja maksujen jälkeinen koulutus on sitova, koulutus katsotaan silloin ostopäätökseksi, koulutusrahaa ei enää palauteta maksun jälkeen, koulutuspäiviä voidaan toki muuttaa, jos kyseessä on sairaus.

 


MAKSUTAVAT


Verkkokaupassamme maksutapavälittäjänä toimii Paytrail Oyj.
Verkkomaksaminen on meillä turvallista ja maksaminen tapahtuu suojatussa yhteydessä.

1. Walley tekee asiakkaalle luottopäätöksen tilaushetkellä. Voit lähettää tilauksen asiakkaalle heti hänen saatuaan hyväksytyn luottopäätöksen, jolloin tilaus näkyy ”Maksettu”-tilassa Kauppiaspaneelissa. Huomioithan kohdassa 6 kerrotut toimintaohjeet tilauksen toimitukseen liittyen.

2. Walley lähettää laskut asiakkaille aina sähköpostitse tilausta seuraavana pankkipäivänä. Laskulla on 45 päivän koroton maksuaika. Walley hoitaa myös mahdollisten osamaksulaskujen ja muistutuslaskujen lähettämisen. Walley siis kantaa luottoriskin, mikäli asiakas jättää laskun maksamatta.

3. Jos asiakas peruu tilauksensa osittain tai kokonaan, voit tehdä muutoksia laskuun Kauppiaspaneelin kautta (esim. poistaa laskurivejä tai perua laskun kokonaan).

4. Walley:in kautta tehdyistä tilauksista rahat tilitetään 3 pankkipäivän kuluttua riippumatta siitä, onko kyseessä lasku vai osamaksu.

5. Kauppiaalle tuleva kulu on 0,40 euron transaktiomaksu + 2 % provisio kauppasummasta.

6. Walley petostakuu

Tilauksen yhteydessä asiakkaan henkilöllisyys varmistetaan TUPAS-tunnistautumisella, joten petostapaukset ovat hyvin harvinaisia.

Walley:n petostakuu koskee kaikkia Paytrail Oyj:n kautta tehtyjä verkkokauppaostoja Walley Lasku/Osamaksu -maksutavalla. Walley kantaa taloudellisen riskin kuluttajan tekemien petosten ja identiteettivarkauksien osalta, mikäli seuraavia petostakuuseen liittyviä toimintaohjeita on noudatettu:

A) Tilaus on arvoltaan vähintään 300 euroa (laskun kokonaissumma)

1. Toimitus on sallittu kaikkiin Suomessa sijaitseviin osoitteisiin mutta vain seurantatunnuksella jäljitettävällä toimitustavalla, joita ovat muun muassa Posti Economy, SmartPost, Matkahuolto Lähi- paketti ja PostNord Mypack

2. Kauppiaan tulee tallentaa ja toimittaa pyydettäessä alla mainitut tiedot:
a. Tuotteiden toimitustapa
b. Lähetyksen seurantatunnus
c. Elektronisten laitteiden sarjanumerot
d. Matkapuhelinten IMEI -koodit

B) Tilaus on arvoltaan alle 300 euroa (laskun kokonaissumma)

1. Jos tilatut tuotteet on lähetetty seurantatunnuksella jäljitettävällä toimitustavalla, sovelletaan kohdassa A) mainittuja ehtoja

2. Toimitus on sallittu myös ei-jäljitettävällä toimitustavalla, kuten tavallisella kirjeellä, mutta ilman seurantatunnusta vain loppuasiakkaan väestötietorekisterin mukaiseen osoitteeseen (Kauppiaspaneelissa näkyvä asiakkaan osoite)

3. Jos tilauksessa on käytetty ei-jäljitettävää toimitustapaa, kauppiaan tulee tallentaa ja toimittaa pyydettäessä alla mainitut tiedot:
a. Tuotteiden toimitustapa
b. Vastaanottajan osoite, johon tuotteet on lähetetty
c. Lähetyksen päivämäärä
d. Elektronisten laitteiden sarjanumerot
e. Matkapuhelinten IMEI -koodit

Kauppiaan tulee tallentaa kohdissa A) ja B) mainitut tiedot 6 kuukauden ajan tilauspäivästä laskettuna ja toimittaa tiedot Paytrailille 14 päivän kuluessa pyynnön esittämispäivästä, jotta Walley kantaa kuluttajaan liittyvän petosriskin.

Luottotappioiden ennalta ehkäisemiseksi Walley edellyttää myös, että matkalla olevien tuotteiden toimitus pysäytetään viipymättä, mikäli on syytä epäillä petoksen tai identiteettivarkauden tapahtuneen ja mikäli toimituksen pysäytys on mahdollista valitulla toimitustavalla.

Jos kauppiaan toiminta tai käytetty toimitustapa ei täytä petostakuun ehtoja, Walley:lla on oikeus saada hyvitys tilaussummasta petosta tai identiteettivarkautta koskevaa rikos- tai tutkintailmoitusta vastaan.

Walley Lasku/Osamaksu

Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Walley kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: Tmi.Vu-Amirkhani (Lulu Home Beauty) verkkokaupassa sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 3,80 € kuukaudessa. Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty Tmi.Vu-Amirkhani (Lulu Home Beauty) verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 30,7 %, luottokustannusten yhteismäärä 433 €, maksettava kokonaismäärä 1 433 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Luottoehdot

Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja https://www.walley.fi/mika-on-walley

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Walley Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:
Tarkempi palvelukuvaus: https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

ILMAINEN TOIMITUS

Saat ilmaisen toimituksen
kun tilaat vähintään 100€

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet kotiin jopa seuraavanaarkipäivänä,
jos tilaus on tehty ennen klo 15:00.

Luotettava

Valikoimamme koostuu
ammattikäyttöön tarkoitetuista tuotteista.

NYT SAAT

-15%

Saat -15% alennuksen kaikista ripset tuoteryhmän tuotteista koodilla ”ripset15”, kun tilauksesi on vähintään 60€. Alennuskoodi ei koske premium sarjan tuotteita eikä sitä voi käyttää yhdessä muiden alennuskoodien kanssa.