/
/
RIPSIKOULUTUS klassiset
Loading...

RIPSIKOULUTUS klassiset

799,00 

Yksityiskohtainen ripsienpidennys koulutus jolloin opit ripsienteon tekniikan ja harjoittelet sitä käytännössä mallille.

Lisää tietoja koulutuksesta ota yhteyttää numeroon 0445181205.

Tilaamalla koulutuksen hyväksyt ehdot.

Kuvaus

Yksityiskohtainen ripsienpidennys koulutus jolloin opit ripsienteon tekniikan ja harjoittelet sitä käytännössä mallille. nopeus ja rutiini ripsienpidennysten teossa tulee luonnollisesti tekemisen myötä. koulutushinta sisältää kattavan aloituspaketin, jossa ovat kaikki tarvittavat aineet ja välineet ripsipidennysten tekoon ja koulutuksesta diplomi. (varausmaksu 150€) Jos olet kiinostunut soita numeroon 0445181205 tai lähetä meille viesti. T.Lulu

Lisää tietoja koulutuksesta ota yhteyttää numeroon 0445181205.

Olen Luluhomebeautyn perustaja (Lulu) vuodesta 2014. Aloitin urani ripsien ja kynsien parissa ja kokemuksia olen kerännyt viimeisen seitsemän vuoden ajan. Viime vuonna päätin lähteä myös kouluttajan uralle auttaakseni muita ,joilla on samanlainen unelma tällä alalla. Minun koulutuksen avulla pääset heti tekemään töitä lyhyessä ajassa.

Koulutukset ovat suunnattu kaikenikäisille mm. opintokurssien ohella voit suorittaa koulutuksen. Koulutuksen suorittaminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta kauneuden alalla.

Perus ripsi- ja kynsi koulutus sisältää: Perustekniikan, hygienia osuuden, tuote turvallisuuden sekä säilytyksen, huolto vaiheen, poiston ja asiakaspalvelun.

Kurssi pidetään yksityiskohtaisena ja teoriaosuuden jälkeen pääset harjoittelemaan käytäntöä mallille. Tämän jälkeen pääset itsenäiseen harjoittelujaksoon (yleensä 1-3 kk) jonka jälkeen on diplomi osuuden vuoro. Koulutuspäivänä saat kaiken infon vaatimuksista, joka vaaditaan diplomi osuudessa. Koulutus Hinnat sisältävät koulutuspäivän ja diplomi näyttöpäivän.

Aloituspaketti tulee ostaa erikseen verkkokaupastamme. Koulutuksen jälkeen saat aina meiltä jatko apua soittamalla tai laittamalla viestiä, olemme aina tukemassa myös koulutuksen jälkeen.

 

Tutustu koulutusten hinnastoon.

ILMAINEN TOIMITUS

Saat ilmaisen toimituksen
kun tilaat vähintään 100€

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet kotiin jopa seuraavana arkipäivänä,
jos tilaus on tehty ennen klo 15:00.

AMMATTIKÄYTTÖÖN

Valikoimamme koostuu ammattikäyttöön
tarkoitetuista tuotteista.