/
/
Kestopigmentointi koulutukset (kulmat, eyeliner & huulet)
Loading...

Kestopigmentointi koulutukset (kulmat, eyeliner & huulet)

2108,00 

Tämä koulutus on tarkoitettu opiskeljoille, jota eivät ole osallistuneet LuxeOmbre koulutuksiin aiemmin ja haluavat oppia taidon perusteet ja alkeet. Tämä pitää usein sisällään pienten salonkien omistajat, kosmetologit ja meikkimaskeeraajat. Ei tosin haittaa, vaikkei opiskeljalla olisi minkäänlaista aikaisempaa kokemusta tai tietoa väliaikaisista tai pysyvistä meikeistä tai kulmien siistimisestä. Me olemme löytäneet tavan, jolla oppimisprosessi alkaa paljon nopeammin

Mikä erottaa erinomaiset artistit niistä, jotka ovat vaan hyviä. Vastaus on yksinkertainen: he pyrkivät tekemään kulmat täydellisesti. Täydellisyys koulutus on lyhyempi yksityinen koulutus – Todella käytännöllinen harjoittelu kouluttajan kanssa. Sharpbrows kouluttaja harjoittelee oppilaan kanssa tekemällä microbladingeja malleille ja auttaa oppilasta ymmärtämään kaikki yksityiskohdat kulmien tekemisessä. Yleensä koulutuksen oleellisin asia on se, että kouluttaja katsoo kuinka oppilas tekee microbladingia ja neuvoo sekä auttaa oppilasta kädestä pitäen, kuinka parantaa tekniikkaa.

Tilaamalla tuotteen hyväksyt ehdot:

Haluatko saada eniten palkatun kauneudenhoitajan ammatin? Jos kyllä, niin tämä koulutus on erityisesti sinulle suunnattu. EU-sertifioitu SharpBrows, LuxeOmbre peruskoulutus. Lisenssoitu koulutusohjelma, uusinta teknologiaa, täydellinen teoriatieto ja sisältää käytännön harjoittelun malleille (1 malli perustekniikoille).

Kurssin kesto on 2 päivää ja kurssin jälkeen tarjoamme kaiken tukemme sinun kehitykselle kohti täydellisyyttä. Koulutuksen päätyttyä osallistujat saavat kansainvälisen SharpBrows sertifikaation.

Ole kanssamme, ole paras!

Koulutukseen kuuluu opiskeljan SharpBrows peruskoulutusohjelma ja aloituspaketti. Autamme kaikkia opiskeljoitamme laitehankinnoissa ja valinnoissa.

Järjestämme ryhmä- ja yksityiskoulutuksia. (yksityiskoulutuksiin voit ehdottaa ajankohtaa, joka sopii sinulle parhaiten)

Tilaamalla tuotteen hyväksyt ehdot:

Kuvaus

Tämä koulutus on tarkoitettu opiskeljoille, jota eivät ole osallistuneet kestopigmentointi koulutuksiin aiemmin ja haluavat oppia taidon perusteet ja alkeet. Tämä pitää usein sisällään pienten salonkien omistajat, kosmetologit ja meikkimaskeeraajat. Ei tosin haittaa, vaikkei opiskeljalla olisi minkäänlaista aikaisempaa kokemusta tai tietoa väliaikaisista tai pysyvistä meikeistä. Me olemme löytäneet tavan, jolla oppimisprosessi alkaa paljon nopeammin

Mikä erottaa erinomaiset artistit niistä, jotka ovat vaan hyviä. Vastaus on yksinkertainen: he pyrkivät tekemään työt täydellisesti. koulutus on yksityinen koulutus – Todella käytännöllinen harjoittelu kouluttajan kanssa. Kouluttaja harjoittelee oppilaan kanssa tekemällä Lip blush ja kulmien kestopigmentointi malleille ja auttaa oppilasta ymmärtämään kaikki yksityiskohdat tekemisessä. Yleensä koulutuksen oleellisin asia on se, että kouluttaja katsoo kuinka oppilas tekee ja neuvoo sekä auttaa oppilasta kädestä pitäen, kuinka parantaa tekniikkaa.

Lisenssoitu koulutusohjelma, uusinta teknologiaa, täydellinen teoriatieto ja sisältää käytännön harjoittelun malleille (1 malli perustekniikoille).

Kurssin kesto on 2 päivää ja kurssin jälkeen tarjoamme kaiken tukemme sinun kehitykselle kohti täydellisyyttä. Koulutuksen päätyttyä osallistujat saavat  sertifikaation.

Ole kanssamme, ole paras!

Koulutukseen kuuluu peruskoulutusohjelma ja aloituspaketti. Aloituspakettiin kuulu perus pmu kone.

Järjestämme ryhmä- ja yksityiskoulutuksia. (yksityiskoulutuksiin voit ehdottaa ajankohtaa, joka sopii sinulle parhaiten)

 

ILMAINEN TOIMITUS

Saat ilmaisen toimituksen
kun tilaat vähintään 100€

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet kotiin jopa seuraavana arkipäivänä,
jos tilaus on tehty ennen klo 15:00.

AMMATTIKÄYTTÖÖN

Valikoimamme koostuu ammattikäyttöön
tarkoitetuista tuotteista.