/
/
Täydellisyys koulutus (Microblading/ LuxeOmbre/ Combo Kulmat)
Loading...

Täydellisyys koulutus (Microblading/ LuxeOmbre/ Combo Kulmat)

650,00 

Vinkkaa kaverille

Täydellisyys koulutuksen tarve on noussut. Miksi siitä on tullut ajanmyötä suositumpi? Vastaus on tähänkin erittäin yksiselitteinen; peruskoulutus ei aina riitä. Vaikka kuinka hyvin peruskoulutus onnistuisikin, niin vasta aloittanut ja hyvin motivoitunut oppilas ei osaa vielä edes miettiä kysymyksiä, joita tulee vastaan käytännön työssä. Microbladingin teko aitojen asiakkaiden iholle on aina erilaista verratuna tekoihoon jota käytetään harjoitellessa.

Uudet, erilaiset, yksilölliset ja odottamattomat esteet ja kysymykset voivat ilmestyä missä vain kohtaa uraa. Helpoin tapa ratkaista ja löytää vastauksia käytännöllisellä tavalla on, kun kouluttaja seisoo konkreettisesti vieressä seuraamassa tekoa ja ohjeistamassa kaikesta.  Tarkoittaako se, että 6-12 kuukauden pituinen tuki, mitä koulutus tarjoaa valmistumisen jälkeen ei olisi riittävä aloittamaan microblading uraa? Ei missään nimessä. Silti koulutuksen jälkeen annettavan tuen isoin tarkoitus on se, että oppilas pystyisi aloittamaan microbladingien tekemisen ja ei jättäisi kokonaan asiaa kesken itsevarmuuden tai muun syyn puutteeseen. Tämän vuoksi jälkituki on hyvin tärkeää ja tarpeellista. Täydellisyys koulutuksen tarkoitus on auttaa jo alkuun päässyt artisti seuraavalle tasolle. Eli on tärkeää, että olisi jo taitoja joita voisi lähte kehittämään.

On fakta, että osa oppilaista ei ala tehdä microbladingia käytännössä, vaikka olisivat todella tyytyväisiä koulutukseen. Tätä tapahtuu aikalailla kaikissa johtavien kurssien ja koulutusyhtiöiden kanssa. SharbBrows koulutuksissa määrä on kuitenkin poikkeuksellisen suuri. Kuitenkin mukaan mahtuu myös niitä, jotka eivät aloita uraansa ollenkaan. Kannattaa hyväksyä se karu fakta, että ei ole olemassa keskitasoa. Joko artistit kehittyvät erinomaisiksi tai laiminlyö työtä siihen pisteeseen saakka, että poistuu pelistä kokonaan. Luonnossa ei ole pysyvää tilannetta, joko kaikki ovat matkalla ylöspäin tai alaspäin, Jos artisti on tarpeeksi motivoitunut ja valmis panostamaan omaan työn laatuun, niin ura lähtee ehdottomaan nousuun. Täydellisyys koulutus vain nopeuttaa ja antaa lisävauhtia kehitykseen. Koulutuksella voi samoin myös auttaa artistia, joka kokee uran olevan laskussa, taidon taso on ajan myötä tippunut ja kilpailukyky vähentynyt.

Tilaamalla tuotteen hyväksyt ehdot:

ILMAINEN TOIMITUS

Saat ilmaisen toimituksen
kun tilaat vähintään 100€

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet kotiin jopa seuraavana arkipäivänä,
jos tilaus on tehty ennen klo 15:00.

AMMATTIKÄYTTÖÖN

Valikoimamme koostuu ammattikäyttöön
tarkoitetuista tuotteista.