/
/
RIPSIKOULUTUS all-in-1 (klassiset, hybridi, volyymit ja megavolyymit, ripsien poisto, valmis viuhka ja huolto)
Loading...

RIPSIKOULUTUS all-in-1 (klassiset, hybridi, volyymit ja megavolyymit, ripsien poisto, valmis viuhka ja huolto)

1890,00 

Sivun lopussa löydätte linkin suoraan meidän Instagram ja Facebook sivuille.

Niin kuin olette huomanneet niin ripsiurani alusta alkaen olen tietoisesti erikoistunut tuuheisiin ripsiin ja haluan kehittää juuri tätä aluetta.

Lähes 10 vuoden kokemuksen jälkeen voin varmuudella taata, että jos tekee ripsiä oikealla tekniikalla ja käyttää oikeita tuotteita, niin asiakkaiden ripset eivät vahingoitu laisinkaan ja tietenkin oikeallaa kotihoidolla on myös suuri rooli, tästä keskustellaan myös koulutuksessa.

Jos koet, että tykkäät tehdä enemmän/ tarjota asiakkaillesi näyttävämpiä ripsiä niin olen oikea kouluttaja siihen <tottakai tarjoamme/ osaamme myös kevyempiä volyymeja tehdä:)>

Lisää tietoja koulutuksesta ota yhteyttää numeroon 0445181205.

Olen Luluhomebeautyn perustaja (Lulu) vuodesta 2014. Aloitin urani ripsien ja kynsien parissa ja kokemuksia olen kerännyt lähes 10 vuoden ajan. Vuonna 2020 päätin lähteä myös kouluttajan uralle auttaakseni muita ,joilla on samanlainen unelma tällä alalla. Minun koulutuksen avulla pääset heti tekemään töitä lyhyessä ajassa.

Koulutukset ovat suunnattu kaikenikäisille mm. opintokurssien ohella voit suorittaa koulutuksen. Koulutuksen suorittaminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta kauneuden alalla.

Perus ripsi- ja kynsi koulutus sisältää: Perustekniikan, hygienia osuuden, tuote turvallisuuden sekä säilytyksen, huolto vaiheen, poiston ja asiakaspalvelun.

Kurssi pidetään yksityiskohtaisena, kolmen päivän lähiopetuksessa (noin 20h) ja teoriaosuuden jälkeen pääset harjoittelemaan käytäntöä kolme mallille kouluttajan kanssa. Tämän jälkeen pääset itsenäiseen harjoittelujaksoon (yleensä 1-3 kk) jonka jälkeen on diplomi osuuden vuoro. Koulutuspäivänä saat kaiken infon vaatimuksista, joka vaaditaan diplomi osuudessa. Koulutus Hinnat sisältävät kolmen koulutuspäivän ja yhden diplomi näyttöpäivä.

Aloituspaketti tulee mukana Allin1 koulutuksen. Koulutuksen jälkeen saat aina meiltä jatko apua soittamalla tai laittamalla viestiä, olemme aina tukemassa myös koulutuksen jälkeen.

Heti varattuasi koulutuksen saat kotitehtäviä harjoiteltavaksi 2-viikkoa ennen lähiopetus päivää.

Allin1 koulutus sisältää:

– Ison aloituspakkauksen (arvo. noin 350€)

– Kolmen lähiopetus päivän (Teoria osuus noin 8 tuntia ja noin 12h tuntia harjoittelua malille).

– Kaksi teoriakirjaa.

– Päivä 1 alkaa klo. 10-17, päivä 2 alkaa klo. 12-16, päivä 3 klo.12-15

– Päivä 4 diplomipäivää.

– Opit tekemään klassisetripset, hybridiripset, volyymiripset ja megavolyymiripset, ripsien poisto, huolto ja valmis viuhka.

– Tarjomme kahvia, lounasta ja juotavaa

Osta koulutuksesi nyt!

Tilaamalla koulutuksen hyväksyt ehdot.

Kuvaus

 

 

ILMAINEN TOIMITUS

Saat ilmaisen toimituksen
kun tilaat vähintään 100€

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet kotiin jopa seuraavana arkipäivänä,
jos tilaus on tehty ennen klo 15:00.

AMMATTIKÄYTTÖÖN

Valikoimamme koostuu ammattikäyttöön
tarkoitetuista tuotteista.