/
/
RIPSIKOULUTUS volyymit
Loading...

RIPSIKOULUTUS volyymit

899,00 

Hintaan sisältyy teoria- ja käytännön osuudet, näyttö päivä, uudet pinsetit ja volyymi ripsipaketit 2x mix. Suoritetusta näytöstä sertifioitu Lulu Home Beauty diplomi. (Varausmaksu 200€).

Jos olet kiinostunut otathan yhteyttä. T. Lulu 0445181205

Tilaamalla koulutuksen hyväksyt ehdot.

Kuvaus

Hintaan sisältyy teoria- ja käytännön osuudet, näyttö päivä, uudet pinsetit ja volyymi ripsipaketit 2x mix. Suoritetusta näytöstä sertifioitu Lulu Home Beauty diplomi. (Varausmaksu 200€). Jos olet kiinostunut otathan yhteyttä. T. Lulu 0445181205

Lisää tietoja koulutuksesta ota yhteyttää numeroon 0445181205.

Olen Luluhomebeautyn perustaja (Lulu) vuodesta 2014. Aloitin urani ripsien ja kynsien parissa ja kokemuksia olen kerännyt viimeisen seitsemän vuoden ajan. Viime vuonna päätin lähteä myös kouluttajan uralle auttaakseni muita ,joilla on samanlainen unelma tällä alalla. Minun koulutuksen avulla pääset heti tekemään töitä lyhyessä ajassa.

Koulutukset ovat suunnattu kaikenikäisille mm. opintokurssien ohella voit suorittaa koulutuksen. Koulutuksen suorittaminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta kauneuden alalla.

Perus ripsi- ja kynsi koulutus sisältää: Perustekniikan, hygienia osuuden, tuote turvallisuuden sekä säilytyksen, huolto vaiheen, poiston ja asiakaspalvelun.

Kurssi pidetään yksityiskohtaisena ja teoriaosuuden jälkeen pääset harjoittelemaan käytäntöä mallille. Tämän jälkeen pääset itsenäiseen harjoittelujaksoon (yleensä 1-3 kk) jonka jälkeen on diplomi osuuden vuoro. Koulutuspäivänä saat kaiken infon vaatimuksista, joka vaaditaan diplomi osuudessa. Koulutus Hinnat sisältävät koulutuspäivän ja diplomi näyttöpäivän.

Aloituspaketti tulee ostaa erikseen verkkokaupastamme. Koulutuksen jälkeen saat aina meiltä jatko apua soittamalla tai laittamalla viestiä, olemme aina tukemassa myös koulutuksen jälkeen.

 

Tutustu koulutusten hinnastoon.

ILMAINEN TOIMITUS

Saat ilmaisen toimituksen
kun tilaat vähintään 100€

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet kotiin jopa seuraavana arkipäivänä,
jos tilaus on tehty ennen klo 15:00.

AMMATTIKÄYTTÖÖN

Valikoimamme koostuu ammattikäyttöön
tarkoitetuista tuotteista.